Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 14:00

2810 262234  |  2810 314500

Νίκος Ι. Σεβρισαριανός Χειρουργός

Επιστημονικός υπεύθυνος
χειρουργικού τμήματος
Creta Interclinic

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και ολοκλήρωσα την βασική μου  α/βάθμια και β/βάθμια εκπαίδευση. Αποφοίτησα από το γυμνάσιο το 1972. Φοίτησα στην ΙΙ Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Νάπολης Ιταλίας από όπου και πήρα το πτυχίο μου της Ιατρικής στις 5/4/83.

Εκπλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία ως ιατρός οπλίτης από τον 2º του 1986 μέχρι τον 7º του 1987. Από το 1984 μέχρι το 1986 εργάσθηκα σε ιδιωτικές κλινικές ως ελεύθερος επαγγελματίας. 
Τον ίδιο μήνα διορίστηκα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για την εκπαίδευσή μου στην ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής.

Περισσότερα

Ενημέρωση

 • Κολονοσκόπηση

  Η κολονοσκόπηση είναι μία εξέταση η οποία δίνει την δυνατότητα στον γιατρό να δει απευθείας το εσωτερικό του παχέος εντέρου. Η εξέταση πραγματοποιείται με ένα εύκαμπτο σωλήνα ο οποίος έχει διάμετρο όσο το δάκτυλο του χεριού σας και ονομάζεται κολονοσκόπιο.

  περισσότερα

 • Εύκαμπτη Ορθοσιγμοειδοσκόπηση

  Η εύκαμπτη ορθοσιγμοειδοσκόπηση πραγματοποιείται με ένα ενδοσκόπιο το οποίο είναι εύκαμπτο και έχει μήκος 60 cm, συνδέεται με μία φωτιστική πηγή και έχει αυλό για αναρρόφηση, εμφύσηση αέρα και λήψη βιοψιών. Η εξέταση είναι ανώδυνη και σε απλές περιπτώσεις δεν διαρκεί παραπάνω από 15 λεπτά.

  περισσότερα

 • Πρωκτοσκόπηση

  Πρόκειται για μία απλή εξέταση άμεσης επισκόπησης του εσωτερικού του πρωκτού, με την εισαγωγή ενός ειδικού λεπτού σωλήνα, που φέρει φωτισμό στην άκρη του. Διενεργείται σε συνθήκες ιατρείου, χωρίς αναισθησία.

  περισσότερα